Elementtiasentajia

Hyvä ihminen, tule meille töihin!
Uskomme kestävän ja kauniin kivirakentamisen suosioon sekä omaan ammattitaitoomme kivirakentamisen erikoisosaajana. Konsernimme jatkaa kasvuaan – palvelua korostava ja kokonaisuudesta vastuun ottava konseptimme on saanut tukevan jalansijan rakennusmarkkinoilla. Olemme laajentamassa tehdastamme ja tulemme kaksinkertaistamaan elementtituotantomme.

Meillä on tänä vuonna tarve kymmenille uusille, urallaan etenemään haluaville osaajille.  Juuri nyt haemme:

Elementtiasentajia

Tässä työssä pääset asentamaan betonielementeistä ihmisille koteja ja työpaikkoja. Toimit osana motivoitunutta tiimiä, jossa vallitsee terve ammattiylpeys ja onnistumisen jano.

Etsimme sinua, jolla betonielementtiasennustaito on jo hyppysissä: hallitset muotituksen ja raudoittamisen, sekä osaat lukea elementtikuvia. Mikäli hallitset myös puikkohitsauksen, erotut eduksesi.

Menestyt tässä työssä hyvin, jos pystyt niin itsenäiseen työskentelyyn kuin rakentavaan yhteistyöhön muiden kanssa. Meille tärkeää on, että sinulla on kyky ottaa vastuuta työstäsi, sekä halu onnistua siinä mitä teet.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja pitkäaikaisen työsuhteen arvostetussa kotimaisen rakennusalan yrityksessä. Perehdytämme sinut työhösi ja tukenasi on motivoitunut tiimi. Työmaat sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Oletko valmis kasvattamaan kannuksiasi huippuporukassa? Laita hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen riikka.wirpi@potius.fi tai soita kysyäksesi lisää tehtävästä ma-to p. 0504755701.

 

 

Tietoa Potiuksesta

Potius Oy on vuonna 2001 perustettu yritys. Olemme keskittäneet tarmokkuutemme kehittymään luotettavana kivirakentamisen erikoisosaajana. Arvostamme kaikessa rakentamisessa Kauneutta ja Kestävyyttä. Tämä näkyy asentajissamme ammattiylpeytenä.

Lue lisää Potiuksesta