Elementtiasentajia

Hyvä ihminen, tule meille töihin!
Uskomme kestävän ja kauniin kivirakentamisen suosioon sekä omaan ammattitaitoomme kivirakentamisen erikoisosaajana. Konsernimme jatkaa kasvuaan – palvelua korostava ja kokonaisuudesta vastuun ottava konseptimme on saanut tukevan jalansijan rakennusmarkkinoilla.

Juuri nyt haemme:

Elementtiasentajia

Tässä työssä pääset asentamaan betonielementeistä ihmisille koteja ja työpaikkoja. Toimit osana motivoitunutta tiimiä, jossa vallitsee terve ammattiylpeys ja onnistumisen jano.

Etsimme sinua, jolla on halua kehittyä betonielementtiasentamisen ammattilaiseksi. Aiempi kokemus rakennusalalta sekä kiinnostus Isoista Kivistä rakentamiseen antavat hyvän pohjan kehittymisellesi. Asentajan työssä hyödyt erityisesti aiemmasta raudoitus- ja muotituskokemuksesta sekä kuvienlukutaidosta. Ratkaisevan tärkeää on kuitenkin aktiivinen työote ja palava halu saada asennuksen työvaiheet hanskaasi.

Menestyt tässä työssä hyvin, jos pystyt niin itsenäiseen työskentelyyn kuin rakentavaan yhteistyöhön muiden kanssa. Meille tärkeää on, että sinulla on kyky ottaa vastuuta työstäsi, sekä halu onnistua siinä mitä teet. Ammattitaidon kartuttua sinulla on mahdollisuus kasvaa myös asennuksen nokkamieheksi.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja pitkäaikaisen työsuhteen arvostetussa kotimaisen rakennusalan yrityksessä. Perehdytämme sinut työhösi ja tukenasi on motivoitunut tiimi. Työmaat sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Oletko valmis kasvattamaan kannuksiasi huippuporukassa? Laita hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen riikka.wirpi@potius.fi tai soita kysyäksesi lisää tehtävästä ma-to p. 0504755701.

Vastaa kyselyyn ja testaa onko sinussa asentajan ainesta.

Vaihe 1 / 4

25%

 

 

 

Tietoa Potiuksesta

Potius Oy on vuonna 2001 perustettu yritys. Olemme keskittäneet tarmokkuutemme kehittymään luotettavana kivirakentamisen erikoisosaajana. Arvostamme kaikessa rakentamisessa Kauneutta ja Kestävyyttä. Tämä näkyy asentajissamme ammattiylpeytenä.

Lue lisää Potiuksesta