Rakenne- ja elementtisuunnittelijaa

Hyvä ihminen, tule meille töihin!

Uskomme kestävän ja kauniin kivirakentamisen suosioon sekä omaan ammattitaitoomme kivirakentamisen erikoisosaajana. Konsernimme jatkaa kasvuaan – palvelua korostava ja kokonaisuudesta vastuun ottava konseptimme on saanut tukevan jalansijan rakennusmarkkinoilla. 

Juuri nyt haemme:

Rakenne- ja elementtisuunnittelijaa

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme taloja Isoista Kivistä, kauniiksi ja kestäviksi. Oletko sinä uusi vahvistus kovatasoiseen suunnittelijatiimiimme, jossa suunnitellaan erikokoisia uudiskohteita? Halutessasi pääset suunnittelemaan maan vaativimpia betonielementtiratkaisuja.

Toivomme sinulta:

  • RiAMK tai ylempää korkeakoulututkintoa
  • Autocad-ohjelmien hallintaa
  • kokemusta rakenne- ja elementtisuunnittelusta tai vastavalmistuneelta halua kasvaa ammatillisesti
  • ymmärrystä erityisesti betoni- ja teräsrakentamisesta
  • hyvää statiikkaosaamista
  • Katsomme eduksesi, jos olet aikaisemmin suunnittelijaurallasi käynyt rakennusvalvonnoissa esittelemässä kuvia ja käytännöt ovat siltä osin sinulle tuttuja. Lisäksi Robot Structure – ja Tekla -ohjelmistojen osaaminen katsotaan myös eduksesi.

Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, mutta myös hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Toivomme sinulla olevan kehittävä ja ratkaisukeskeinen työote sekä kykyä levittää mukavaa tekemisen meininkiä työyhteisöön.

Yrityksemme on kasvava ja ketterä. Meillä työntekijöille annetaan paljon vapautta mutta myös vastuuta. Tarjoamme sinulle paikan innovatiivisessa yrityksessä, jossa pääset kehittämään suunnittelutaitojasi laaja-alaisesti.

Oma elementtitehdas ja asennustiimin tuki mahdollistavat osallistumisen myös tuotekehitykseen. Saat tehtävääsi perehdytyksen ja tiimin tuen.

Työskentely on mahdollista Turun tai Espoon toimipisteessä. Mikäli sinulla on valvontaosaamista, työhön sisältyy tarkastuskäyntejä pääkaupunkiseudulle.

Pääset käärimään hihat heti, kun olemme yhdessä todenneet, että olet tiimimme puuttuva palanen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen riikka.wirpi@potius.fi. Jos tarvitset lisätietoa tehtävästä ota rohkeasti yhteyttä maanantaista torstaihin: Riikka Wirpi, p. 0504755701.

 

Tietoa Potiuksesta

Potius Oy on vuonna 2001 perustettu yritys. Olemme keskittäneet tarmokkuutemme kehittymään luotettavana kivirakentamisen erikoisosaajana. Arvostamme kaikessa rakentamisessa Kauneutta ja Kestävyyttä. Tämä näkyy asentajissamme ammattiylpeytenä.

Lue lisää Potiuksesta