Suunnittelu- ja projektiassistenttia

Hyvä ihminen, tule meille töihin!
Uskomme kestävän ja kauniin kivirakentamisen suosioon sekä omaan ammattitaitoomme kivirakentamisen erikoisosaajana. Konsernimme jatkaa kasvuaan – palvelua korostava ja kokonaisuudesta vastuun ottava konseptimme on saanut tukevan jalansijan rakennusmarkkinoilla. Olemme laajentamassa tehdastamme ja tulemme kaksinkertaistamaan elementtituotantomme.

Meillä on tänä vuonna tarve kymmenille uusille, urallaan etenemään haluaville osaajille.  Juuri nyt haemme:

Suunnittelu- ja projektiassistenttia

Nautitko asioiden organisoinnista ja yhteistyöstä muiden ihmisten kanssa? Oletko luontaisesti asiakaspalveluhenkinen ja tarkka? Mikäli osaat lukea myös rakennesuunnitelmia, saatat olla etsimämme henkilö.

Suunnittelu- ja projektiassistenttina tehtäviisi kuuluu projektien sujuvuudesta huolehtiminen. Käytännössä työ on suunnitteluun, tuotantoon ja asiakkaisiin liittyvien asioiden koordinointia: ohjeistat asiakasta, infoat suunnittelijoita sekä olet yhteydessä tuotantoon. Työsi on hyvin itsenäistä ja vapaata – vastuullisuutta unohtamatta.

Toivomme sinulla olevan aiemmin mainittujen ominaisuuksien lisäksi hyvät suulliset ja kirjalliset taidot sekä kyky johtaa omaa työtäsi. Autocadin hallinta katsotaan eduksi.

Tässä työssä pääset hyvin sisälle rakentamiseen – käsiäsi likaamatta. Työn suola on projektien monipuolisuus – kohteet vaihtelevat kerrostaloista pienkohteisiin. Pääset osallistumaan jonkin verran myös työmaapalavereihin.

Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön eteenpäin menevässä ja vakaassa yrityksessä. Työpisteesi sijaitsee Espoossa.

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen riikka.wirpi@potius.fi tai kysy lisätietoja puhelimitse ma-to, p. 0504755701. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tietoa Potiuksesta

Potius Oy on vuonna 2001 perustettu yritys. Olemme keskittäneet tarmokkuutemme kehittymään luotettavana kivirakentamisen erikoisosaajana. Arvostamme kaikessa rakentamisessa Kauneutta ja Kestävyyttä. Tämä näkyy asentajissamme ammattiylpeytenä.

Lue lisää Potiuksesta