Järjestäjä

Kilpailun järjestää Potius Oy (”järjestäjä”).

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua ajalla 11.6. – 31.12.2019. Voittajan valinta suoritetaan viimeistään 10.1.2020. Kilpailuvoittajan tiedot tullaan julkaisemaan Potius Oy:n sähköisissä viestintäkanavissa.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua vastaamalla kyselyyn Potius Oy:n kampanjasivulla https://potius.fi/kyselyt/hankitko-betonielementtirungot-rakennushankkeisiisi-fiksusti/.

Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät, kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

Palkinto

Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kuusi palkintoa. Palkinnot ovat 1 kpl Elämyslahjat Oy:n lahjakortti Ferrari-ajopakettiin Alastarolla (arvo 250 euroa) ja 5 kpl Kari Hotakaisen Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjoja. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 14 päivän kuluessa valinnan jälkeen, arvotaan uusi voittaja.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi sekä käyttää tietoa omassa markkinoinnissaan. Voittajan henkilöllisyys ja henkilötietojen oikeellisuus tarkistetaan. Järjestäjä pidättää oikeuden valita uuden voittajan, mikäli väärinkäytöksiä ilmenee. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi jakaa eteenpäin.

Palkinnon lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei millään perusteella ylitä palkinnon arvoa.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Potius Oy

Osoite: Koskelontie 14 A 3, 02920 ESPOO

Puhelinnumero: 010 2311 580

www-osoite: www.potius.fi

Rekisterin tietosisältö: Nimiä, puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita, postiosoitteita ja yrityksen toimintaan ja rakennushankkeisiin liittyvät tietoja.

Tietolähteet: Potius Oy:n verkkosivustot, markkinointi- ja sosiaalisen median kanavat, joiden kautta tietoja voi lähettää.

Rekisterin tarkoitus: Rekisteriin kerättyjä tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja tilastointiin, palveluiden ja verkkosivuston kehittämiseen, markkinointiin, yhteydenpitoon ja markkina- ja asiakastutkimukseen. Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin, ellei sitä erikseen kielletä.

Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille tahoille.