Rakennushankkeen kustannukset määräytyvät suunnittelupöydällä

Miljoonien rakennushankkeesi voi mennä pieleen tuhansilla eri tavoilla

 

Suunnittelu on tärkein osa-alue rakennushankkeen kustannusten ja sujuvuuden kannalta. Ei siis ole se ja sama, kuka ja millaisella kokemuksella suunnittelusta vastaa. Varmista, että käytät hankkeessasi parasta osaamista rakennesuunnittelusta rungon pystytykseen. Se on asia, jota et tule katumaan rakennusprojektin valmistumisen jälkeen – Potiuksen 3X Rakennesuunnittelutiimi tuo suunnittelulle jopa kolminkertaisen tuoton.

Osaaminen, Kokemus, Käytännön ymmärrys ja Intohimo

Nämä ja erikoistuminen betonirunkoisten rakennusten suunnitteluun tuovat hankkeellesi kustannussäästöjä ja maksimoivat koko projektin paremman eteenpäin menon.

“On helppo laittaa leima kuvaan, jonka on allekirjoittanut Joonas Simolin [Potiuksen suunnittelija].”

  

– Helsingin rakennusvalvonnan työntekijä

Erinomainen rakennesuunnittelija:

  • Ymmärtää suunnittelun kustannusvaikutukset –hyödyntää tehtaan vakiotuotteita sekä valitsee asennukselle sujuvimmat detaljit.
  • Ymmärtää käytännön työn – hyödyntää tehtaan osaamisen ja jättää työmaalle vain sinne soveltuvat työt. Moni työvaihe on helpompi tehdä sisätiloissa, hyvässä valaistuksessa.
  • Pystyy tarjoamaan tulitukea suoraan työmaalle ja tekemään nopeita muutoksia suunnitelmiin – ei ylimääräisiä viivästyksiä työmaalla.
  • Arvostaa kauneutta ja vaalii arkkitehdin luomia rakennuksen ulkonäköön ja käyttöön liittyviä ratkaisuja. Rakennus on aina osa ympäristöä ja loppukäyttäjiä varten suunniteltu.
  • Rohkenee kyseenalaistaa totutut ratkaisut ja etsii uusia malleja – aina ei ole fiksuinta toimia kuten aina on tehty.

Referenssejä:

3X Rakennesuunnittelutiimin hyödyt

 

Suunnitelmien toteutuskelpoisuus punnitaan työmaalla. Laadukas rakennesuunnittelu tuo tehokkuutta ja säästöjä koko rakennushankkeen elinkaarelle. Heti arkkitehtikuvien valmistuttua mukaan otettu rakennesuunnittelija varmistaa, että kohteesta tulee kaunis, kestävä ja loppukäyttäjilleen sopiva mahdollisimman jouhevasti.

Parhaimmillaan rakennesuunnittelijoillla on suora yhteys työmaalle ja vankka tuntemus käytännöistä työmailla. Näin esimerkiksi rakentamisen aikaiset, nopeat työmaamuutokset ovat mahdollisia. Hyvällä suunnittelijalla on kokonaisvaltainen näkemys koko rakentamisen ja betonirakentamisen vaiheisiin, mikä takaa toteutuskelpoisten suunnitelmien laatimisen.  

Varaa palveluesittely ja luomme alustavan ehdotuksen hankkeesi rakennesuunnittelusta – sekä laadukkaan suunnittelun tuomista kustannus- ja aikataulusäästöistä. 

Pelkkä rakennesuunnittelu vai koko elementtirunko?

 

3X Rakennesuunnittelutiimi takaa laadukkaan suunnittelupalvelun, jonka lopputuloksena on kaunis ja kestävä kohde sekä sujuva rakennushanke. Rakennesuunnittelun lisäksi palvelukonseptimme kattaa tarvitessa myös elementtien tuotannon sekä betonirungon asennuspalvelun.

Potiuksen betonirakentamisen kokonaisohjattu palvelumalli on suunniteltu kerros- ja rivitalojen sekä hoiva- ja toimitilojen rakentajille. Mallissa rakennusyritys tai rakennuttaja saa koko elementtiurakan yhdellä sopimuksella ja pitävällä hinnalla. Lue lisää kokonaisohjatun urakan hyödyistä.

Tilaa betonirunko Potiukselta – tai pilkko urakka osiin ja kilpailuta. Lataa hinnoitteluesimerkki ja vertaile eri vaihtoehtojen kustannuksia.

Investointi jopa kolminkertaisena takaisin

 

Rakennushanke voi edetä useilla tavoilla ja hinnoilla – lopputulos voi silti näyttää samalta. Kun suunnittelussa mietitään myös kustannuksia, kokonaisuus muodostuu järkeväksi ja tehtaalla sekä työmaalla tehtävät ratkaisut ovat linjassa, sekä hinta hallinnassa. Potiuksen rakennesuunnittelutiimi osaa hyödyntää vakio-osia ja valita kustannustehokkaat ratkaisut, sekä miettiä asennuksen yksityiskohdat käytännössä toteutettavaksi.

On sanottu, että laadukas rakennesuunnittelu maksaa itsensä takaisin jopa kolminkertaisesti. Tämä on mahdollista, sillä oikeilla valinnoilla rakennushanke etenee ilman yllättäviä kuluja sekä viivästyksiä aikataulussa.

Lataa infopaketti (esite + vertailutaulukko + hinnasto) 

Ladattavasta infopaketista löydät esitteen sekä erikokoisten suunnittelupakettien kustannusarvion ja vertailun rakennesuunnitteluun sijoitetun summan palautumisesta muiden rakennushankkeen työvaiheiden myötä.

Lähettämällä lomakkeen saat hinnaston välittömästi käyttöösi, sekä sähköpostiisi. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt Potiuksen Tietosuojaselosteen

Varaa ilmainen puolen tunnin palveluesittely

Voit myös soittaa!

Niko Eskola
puh. +358 50 4390918

Joona Marjanen
puh. +358 50 4386874

  • Palveluesittely sopii rakennuttajalle, hankejohtajalle tai kokonaisuudesta päättävälle
  • Käymme läpi Potius 3X Rakennesuunnittelutiimin edut sinulle
  • Saat alustavan ehdotuksen seuraavan hankkeesi rakennesuunnittelusta

  • Tietosuojaseloste