Avoimet työpaikat

Hyvä ihminen, tule meille töihin!

Uskomme kestävän ja kauniin kivirakentamisen suosioon sekä omaan ammattitaitoomme kivirakentamisen erikoisosaajana. Konsernimme jatkaa kasvuaan – palvelua korostava ja kokonaisuudesta vastuun ottava konseptimme on saanut tukevan jalansijan rakennusmarkkinoilla. Olemme laajentamassa tehdastamme ja tulemme kaksinkertaistamaan elementtituotantomme.

Meillä on tänä vuonna tarve kymmenille uusille, urallaan etenemään haluaville osaajille. Katso alla olevista avoimista työpaikoista sinulle sopivin työ ja lähetä avoin hakemus. Tehtaan avoimiin työpaikkoihin pääset tutustumaan täältä.

Tietoa Potiuksesta

Potius Oy on vuonna 2001 perustettu yritys. Olemme keskittäneet tarmokkuutemme kehittymään luotettavana kivirakentamisen erikoisosaajana. Arvostamme kaikessa rakentamisessa Kauneutta ja Kestävyyttä. Tämä näkyy asentajissamme ammattiylpeytenä.

Lue lisää Potiuksesta

Nokkamiestä elementtiasennukseen

Nokkamiestä elementtiasennukseen Hyvä ihminen, tule meille töihin! Uskomme kestävän ja kauniin kivirakentamisen suosioon sekä omaan ammattitaitoomme kivirakentamisen erikoisosaajana. Konsernimme jatkaa kasvuaan – palvelua korostava...

lue lisää