Tietoa Potiuksesta

Potius Oy on vuonna 2001 perustettu yritys. Olemme keskittäneet tarmokkuutemme kehittymään luotettavana kivirakentamisen erikoisosaajana. Arvostamme kaikessa rakentamisessa Kauneutta ja Kestävyyttä. Tämä näkyy asentajissamme ammattiylpeytenä.

Lue lisää Potiuksesta

Hyvä ihminen, tule meille töihin!

Uskomme kestävän ja kauniin kivirakentamisen suosioon sekä omaan ammattitaitoomme kivirakentamisen erikoisosaajana. Konsernimme jatkaa kasvuaan – palvelua korostava ja kokonaisuudesta vastuun ottava konseptimme on saanut tukevan jalansijan rakennusmarkkinoilla. Olemme laajentamassa tehdastamme ja tulemme kaksinkertaistamaan elementtituotantomme.

Meillä on tänä vuonna tarve kymmenille uusille, urallaan etenemään haluaville osaajille. Katso alla olevista avoimista työpaikoista sinulle sopivin työ ja lähetä avoin hakemus. Tehtaan avoimiin työpaikkoihin pääset tutustumaan täältä.

Haemme

Nokkamiestä elementtiasennukseen

Onko sinulla taitoja tai intoa hioa moniulotteinen talon asennusurakka sujuvaksi kuin unelma? Tehtävänäsi on johtaa työmaita, joissa rakennetaan Isoista Kivistä ihmisille koteja ja työpaikkoja. Kohteet ovat uudiskohteita ja asennukset toteutetaan ammattitaitoisten tiimien voimin.

Etsimme motivoitunutta ja kehittymishaluista rakennusalan ammattilaista. Sinulla tulisi olla jonkin verran aiempaa kokemusta betoni- ja teräsrakentamisesta. Työssäsi tarvitset muun muassa mittaamistaitoa ja rakennekuvien lukutaitoa.

Koska kauneus ja kestävyys ovat meille tärkeitä asioita muutenkin kuin rakentamisessa, arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joita pääset hyödyntämään niin kollegojesi kuin tilaajan edustajien kanssa. Toivomme sinulta myös vastuuntuntoisuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn arvostetussa rakennusalan yrityksessä. Olemme ketterä toimija, emmekä kangistu kaavoihin tai hierarkioihin.

Perehdytämme sinut työhösi ja tukenasi on motivoitunut tiimi. Meillä ihmisistä välitetään aidosti – työyhteisömme on tiivis ja perhemäinen. Uskomme, että ihminen motivoituu vastuun ja vapauden myötä.

Olisitko valmis kasvattamaan kannuksiasi huippuporukassa?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 12.4.2019 mennessä osoitteeseen riikka.wirpi@potius.fi. Jos tarvitset lisätietoa, ole rohkeasti yhteydessä maanantaista torstaihin: Riikka Wirpi, p. 0504755701.

Elementtiasentajia

 

Tässä työssä pääset asentamaan Isoista Kivistä ihmisille koteja ja työpaikkoja. Toimit osana motivoitunutta tiimiä, jossa vallitsee terve ammattiylpeys ja halu onnistua. Tarvitset työssäsi betonirakentamisen taitoja, kuten muotitus- ja raudoitusosaamista, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Puikkohitsaustaitosi saavat sinut erottumaan joukosta eduksesi.

Haemme sekä kokeneita että tulevia rakennusalan ammattilaisia. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta elementtiasennuksesta. Rakennusalan perustutkinto katsotaan eduksesi. Työkokemuksen kanssa vähintään yhtä tärkeitä ominaisuuksia ovat halu kehittyä työssä ja into oppia uutta.

Menestyt tässä työssäsi hyvin, jos pystyt niin itsenäiseen työskentelyyn kuin rakentavaan yhteistyöhön muiden kanssa. Meille on tärkeää, että kykenet ottamaan vastuuta työstäsi ja haluat onnistua siinä, mitä teet.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn arvostetussa rakennusalan yrityksessä. Olemme ketterä toimija, emmekä kangistu kaavoihin tai hierarkioihin.

Perehdytämme sinut työhösi ja tukenasi on motivoitunut tiimi. Meillä ihmisistä välitetään aidosti – työyhteisömme on tiivis ja perhemäinen. Uskomme, että ihminen motivoituu vastuunkannon ja vapauden myötä.

Tässä työssä pääset näkemään kätesi jäljen sekä huolehtimaan työn ohessa ruumiillisesta hyvinvoinnistasi! Laita hakemuksesi palkkatoiveineen 12.4.2019 mennessä osoitteeseen riikka.wirpi@potius.fi. Jos tarvitset lisätietoa, ota rohkeasti yhteyttä maanantaista torstaihin: Riikka Wirpi, p. 0504755701.

Katso tästä mitä teemme.

 

 

Rakenne- ja elementtisuunnittelijaa

 

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme taloja Isoista Kivistä, kauniiksi ja kestäviksi. Oletko sinä uusi vahvistus kovatasoiseen suunnittelijatiimiimme, jossa suunnitellaan erikokoisia uudiskohteita? Halutessasi pääset suunnittelemaan maan vaativimpia betonielementtiratkaisuja.

Toivomme sinulta:

  • RiAMK tai ylempää korkeakoulututkintoa
  • Autocad-ohjelmien hallintaa
  • kokemusta rakenne- ja elementtisuunnittelusta tai vastavalmistuneelta halua kasvaa ammatillisesti
  • ymmärrystä erityisesti betoni- ja teräsrakentamisesta
  • statiikka hyvin hallussa

Katsomme eduksesi, jos olet aikaisemmin suunnittelijaurallasi käynyt rakennusvalvonnoissa esittelemässä kuvia ja käytännöt ovat siltä osin sinulle tuttuja. Lisäksi Robot Structure – ja Tekla -ohjelmistojen osaaminen katsotaan myös eduksesi

Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, mutta myös hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Toivomme sinulla olevan kehittävä ja ratkaisukeskeinen työote sekä kykyä levittää mukavaa tekemisen meininkiä työyhteisöön.

Yrityksemme on kasvava ja ketterä. Meillä työntekijöille annetaan paljon vapautta mutta myös vastuuta. Tarjoamme sinulle paikan innovatiivisessa yrityksessä, jossa pääset kehittämään suunnittelutaitojasi laaja-alaisesti.

Oma elementtitehdas ja asennustiimin tuki mahdollistavat osallistumisen myös tuotekehitykseen. Saat tehtävääsi perehdytyksen ja tiimin tuen.

Suunnittelutiimimme työskentelee Turussa, joten ensisijaisesti toivomme sinunkin työskentelevän Turussa. Tarvittaessa työskentely onnistuu myös Espoossa. Mikäli sinulla on valvontaosaamista, työhön sisältyy tarkastukäyntejä pääkaupunkiseudulle.

Pääset käärimään hihat heti, kun olemme yhdessä todenneet, että olet tiimimme puuttuva palanen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 03.06.2019 mennessä osoitteeseen riikka.wirpi@potius.fi. Jos tarvitset lisätietoa tehtävästä ota rohkeasti yhteyttä maanantaista torstaihin: Riikka Wirpi, p. 0504755701.

 

Suunnittelu- ja projektiassistenttia

Nautitko asioiden organisoinnista ja yhteistyöstä muiden ihmisten kanssa? Oletko luontaisesti asiakaspalveluhenkinen ja tarkka? Mikäli osaat lukea myös rakennesuunnitelmia, saatat olla etsimämme henkilö.

Suunnittelu- ja projektiassistenttina tehtäviisi kuuluu projektien sujuvuudesta huolehtiminen. Käytännössä työ on suunnitteluun, tuotantoon ja asiakkaisiin liittyvien asioiden koordinointia: ohjeistat asiakasta, infoat suunnittelijoita sekä olet yhteydessä tuotantoon. Työsi on hyvin itsenäistä ja vapaata – vastuullisuutta unohtamatta.

Toivomme sinulla olevan aiemmin mainittujen ominaisuuksien lisäksi hyvät suulliset ja kirjalliset taidot sekä kyky johtaa omaa työtäsi. Autocadin hallinta katsotaan eduksi.

Tässä työssä pääset hyvin sisälle rakentamiseen – käsiäsi likaamatta. Työn suola on projektien monipuolisuus – kohteet vaihtelevat kerrostaloista pienkohteisiin. Pääset osallistumaan jonkin verran myös työmaapalavereihin.

Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön eteenpäin menevässä ja vakaassa yrityksessä. Työpisteesi sijaitsee Espoossa.

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen riikka.wirpi@potius.fi tai kysy lisätietoja puhelimitse ma-to, p. 0504755701. Viimeinen hakupäivä on 10.6.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.