Pientalon kivirungot

Kauttamme saat rakennesuunnittelun, perustukset, kivirungon, betonin ja muut kantavat rakenteet sekä asennuksen ja työnjohdon – kaikki saman katon alta.

Sovi tapaaminen

Helppo ja yksinkertainen toteutus

Kun rakennusmateriaalina on luja, jännitetty, vapaasti mitoitettava ja muotoiltava Iso Kivi, kantavien rakenteiden toteutus on helppoa ja turvallista. Suurtenkin aukkojen ylitykset onnistuvat elementtitoteutuksissa edullisesti yhdellä ”kivellä”.

Tiivis, terveellinen ja turvallinen

Tiivis rakenne tekee rungosta kestävän ja energiatehokkaan. Vaikka rakenne on vesitiivis, se on myös hengittävä. Betonielementti ei päästä ulkoilman epäpuhtauksia sisälle, ja kodin sisäilma pysyy raikkaana. Betonielementti ei sisällä homehtuvia rakenteita.

Nopea asennus kaikkina vuodenaikoina

Kun talon runko suunnitellaan suurista osista ja tehdään valmiiksi sisäolosuhteissa tehtaalla, toimenpiteet työmaalla tapahtuvat nopeasti ilman turhia välivaiheita. Edes sääolosuhteet eivät vaikuta asennustöihin, vaan kivitalo voidaan pystyttää yhtä nopeasti talvella ja kesällä.

Paloturvallinen

Betonielementit eivät pala, levitä paloa eteenpäin tai aiheuta vaarallisia palokaasuja. Kivirunko kestää jopa tulipalon sortumatta, ja rakennus voidaan korjata. Betonielementtitalo onkin käytännössä paloturvallisuuden kannalta riskitön valinta.

Varmasti tasalaatuinen lopputulos

Potiuksen betonielementit valmistetaan hallituissa tehdasolosuhteissa. Sisätiloissa tuotantoa on mahdollista valvoa tarkasti. Jatkuva laadunvalvonta varmistaa, että raaka-aineet, työmenetelmät ja valmiit elementit ovat juuri niin laadukkaita kuin pitääkin.

Tietoa Potiuksesta

Potius Oy on vuonna 2001 perustettu yritys. Olemme keskittäneet tarmokkuutemme kehittymään luotettavana kivirakentamisen erikoisosaajana. Arvostamme kaikessa rakentamisessa Kauneutta ja Kestävyyttä. Tämä näkyy asentajissamme ammattiylpeytenä.

Lue lisää Potiuksesta

Tietosuojaseloste

Soita tai lähetä sähköpostia

Niko Eskola
puh. +358 50 4390918
niko.eskola@potius.fi