Isojen Kivien kankikingit

Heikki Sassi

Heikki sassi: “töitä tehdään mahtavalla porukalla!”

Olen asennusporukan uusin tulokas, mutta hyvin olen noiden kokeneempien hirmujen perässä pysynyt. Ensimmäiseltä ammatiltani olen talonrakentaja, mutta ennen Potiusta ehdin toimia varmasti seitsemässä eri työssä. Talojen tekeminen maistuu nyt ihan älyttömältä hyvältä!

Sosiaalisten ja rehtien joukkuepelaajien hommaa

Potiuksella pitää olla sosiaalinen ja rehti. Kivitalojen teko on joukkuepeliä siinä missä jääkiekkokin. Saat itselle pisteen aina, kun jeesaat kaveria. Lisäksi tarvitaan maalaisjärkeä ja kärsivällisyyttä. Joka asiasta ei auta kitistä. Pitää olla nöyryyttä tehdä se, mitä käsketään.

Fyysinen työ tekee ihmiselle hyvää

Jokaisella pitäisi olla elämänsä jossain vaiheessa mahdollisuus tehdä fyysistä työtä. Se vain tekee ihmiselle hyvää! Ruumiillinen työ antaa asioihin erilaista näkemystä, keho pysyy hyvässä kunnossa ja ruokahalu paranee. Samalla ymmärtää, ettei kaikenlaisella työllä on ihan yhtä suuri arvo.

Potiuksella on mahtava työporukka

Potiuksen työporukka on aivan mahtava, ja se auttaa jaksamaan, vaikka työ olisi välillä miten raskasta. Isot elementithän eivät anna yhtään armoa, vaan virheet näkyvät heti. Porukassa toisia autetaan aina, ja asennustyöt luistavat, kun jokainen hoitaa oman hommansa.

Työnjohto pitää porukan vauhdissa

Potiuksella ei tarvitse kumarrella ketään, mutta Niko on todella hyvä työnjohtaja. Hän kertoo asiat selkeästi ja pitää porukan vauhdissa. Valmista tuleekin hurjaa tahtia: asensimme viisi kellaria tai kivitaloa alle kahdessa kuukaudessa! Systeemi on loppuun asti hiottu.

Selkeää tekemistä, jossa näkee oman työn jäljen

Minusta kivitalojen asentamisessa parasta on se, että työ on selkeää. Kun tarttuu päivittäisiin hommiin, muuta ei paljon tarvitse ajatella. Silti työssä saa itse miettiä, onko jokin kohta järkevää tehdä näin vai noin. Ainahan asiat voi tehdä paremmin. Joka päivä myös näkee, miten paljon saa omin käsin aikaan.


Potius Oy on vuonna 2001 perustettu yritys. Olemme keskittäneet tarmokkuutemme kehittymään luotettavana kivirakentamisen erikoisosaajana. Arvostamme kaikessa rakentamisessa Kauneutta ja Kestävyyttä. Tämä näkyy asentajissamme ammattiylpeytenä. Viimeisen 16 vuoden aikana olemme toteuttaneet yli 700 kohdetta.

Tule meille töihin!

Haemme rakennesuunnittelijoita ja asentajia intohimoisten betonirakentajien perheeseemme

Potius Oy tekee Suomen hienoimpia ja vaativimpia betonirakennuksia. Etsimme ihmisiä, joilla on rima korkealla ja ammattiylpeys kohdillaan.

Meillä voit unohtaa käsityksesi perinteisestä elementtiasentajasta. Etsimme kokonaisvaltaisia oman järjen ehtoisia kestäviä lenkkejä toimitusketjuumme.

Et tule meille tekemään työtunteja, vaan ratkomaan ongelmia ja toteuttamaan ihmisten unelmia.

Kymmenien kriteerien sijaan meillä on sinulle vain yksi ehto, joka pitää täyttyä – olet hyvä ihminen.

täytä vapaamuotoinen työhakemus tästä