Potiuksen kokonaisuus pitää – JM Suomi Oy ja SSA Project tyytyväisenä kivirunkotoimitukseen

Rauhalliselle asuinalueelle Espoon Lintuvaaraan valmistuu pian JM Suomi Oy:n rakennuttama Asunto Oy Espoon Visertäjä. Helmipöllönkadulla sijaitseva Visertäjä on kuuden luhti- ja rivitalon kokonaisuus ja sisältää yhteensä 39 asuntoa. Rakennusneliöitä on reilu 3900. Puuverhoilun alla on Potiuksen Kaunis ja Kestävä kivirunko.

Kohteen myi Potiuksen Niko Eskola ja projektin työnjohdosta vastaa SSA Project, vastaavana mestarina on toiminut Pellervo Marttila. Marttila on aiemmissa kohteissaan toteuttanut kivirunkokokonaisuudet itse tilaten erikseen suunnittelun, elementit ja asennuksen. Ilman referenssejä Potiuksen kokonaistoimitukseen ei kuitenkaan ryhdytty, sillä JM Suomi Oy ja SSA Project oli toteuttanut onnistuneesti Visertäjän viereen Asunto Oy Huhuilijan, vastaavanlaisen tuoteosakaupalla toteutetun hankkeen Potiuksen kivirungolla. “Nämä ovat isoja kauppoja, eikä näitä kauppoja oikein ilman näyttöjä uskalleta tehdä”, Marttila toteaa.

Potiuksen myyjä Niko Eskola kuvailee kohteita seuraavasti: “Huhuilija ja Visertäjä olivat heti alusta asti meidän näköisiä kohteita. Saimme ottaa haltuumme koko paketin eli vastasimme suunnittelusta, elementeistä ja asennuksista. Näin ollen tiesimme tarkalleen mihin olemme lähdössä ja pystyimme ottamaan vastuun homman hoitamisesta maaliin aikataulussa.”

Marttilan mukaan Potiuksen tarjoaman kokonaisuuden etu on siinä, että vastuu projektin onnistumisesta ja aikataulussa pysymisessä on muualla ja omaa työnjohtoa tarvitaan vähemmän. “Potiuksen kokonaisuus pitää, koska toimitussisältö on riittävän laaja. Ei tule joka välissä ilmoitusta, että tuo ja tuo asia ei kuulu meille.” Marttila kertoo.

Selvät urakkarajat onkin tärkeä tekijä asiakastyytyväisyyden ja projektien onnistumisten kannalta. Eskolan mukaan JM Suomi Oy:n ja SSA Projectin kanssa neuvottelut käytiin hyvässä yhteisymmärryksessä ja urakoiden rajapinnat sovittiin siten, että ne ovat selvät ja järkevät kaikille osapuolille. “Kävimme hyvin lävitse, kuka vastaa mistäkin, mikä on meidän osuutemme ja mistä muut pääsevät jatkamaan rakentamista.”

Marttila on tyytyväinen yhteistyöhön Potiuksen kanssa. Suuret linjat ovat hyvin hallussa ja aikataulussa pysyttiin. Erityiskiitosta saavat asentajat: “Työntekijöiden asenne on pääsääntöisesti hyvä. He haluavat tehdä työnsä hyvin ja se näkyy siinä hommassa.”

Pyydä nopea tarjous hankkeesi betonirungon pystytyksestä kokonaisohjatulla mallilla.
Saat vastauksen arkipäivän kuluessa.

    

Tietosuojaseloste