Isojen Kivien kankikingit

Antti Tuominen

Antti Tuominen: “Potiuksella luotetaan työntekijöihin”

Potiuksella olen huomannut, että parhaat työkaverit voivat olla myös nuoria ja kokemattomia. Asenne ratkaisee, ei ikä! Tärkeintä on ihmisen halu oppia uutta ja tehdä kovasti töitä sekä antaa tilaa toistenkin ajatuksille. Potiuksella pitää osoittaa kykynsä, mutta sen jälkeen sinuun oikeasti luotetaan.

Kaikenlaiset työt maistuvat

Moni odottaa, että töissä pääsee heti puikkoihin siirtämään isoa kiveä. Toki senkin aika tulee, mutta ensin aloitetaan myllystä: hiotaan betonielementtejä ja opiskellaan eri tehtäviä. Lopulta pääsee sitten kokeilemaan taitojaan kivitalojen pystytyksessä. Potiuksen toimintakulttuuriin kuuluu, että kaikki tekevät kaikkea, ja kun on nöyrä ja innostunut asenne, kaikenlaiset työt myös maistuvat!

Työelämästä voi olla liikaakin kokemusta

Joskus oikein kokeneet ammattimiehet takertuvat niihin omiin hyviksi havaittuihin työskentelytapoihin eivätkä suostu kokeilemaan mitään uutta. Potiuksella odotetaan kuitenkin joustavuutta. Pitää mukautua firman tapoihin ja hoitaa hommansa sitten parhaan kykynsä mukaan. Kokemus rakennusalalta on toki plussaa, mutta lähtötasoksi riittävät perustaidot. Loppuhan opitaan töitä tekemällä!

Vastuuta ja vapautta

Välillä työtahti on kiivas, ja juuri kivitalon pystytys pistää kovankin tekijän ammattitaidon ja vastuunkantokyvyn koetukselle. Se on kuitenkin hienoa, että kun Potiuksella osoittaa kykynsä, sinulle annetaan myös vastuuta. Sinuun luotetaan. Saat kantaa vastuun oman työsi jäljestä, jolloin työskentelyyn tulee ihan erilaista vapautta. Voit käyttää omaa päätäsi ja tehdä töitä varsin itsenäisesti.

– Antti Tuominen


Potius Oy on vuonna 2001 perustettu yritys. Olemme keskittäneet tarmokkuutemme kehittymään luotettavana kivirakentamisen erikoisosaajana. Arvostamme kaikessa rakentamisessa Kauneutta ja Kestävyyttä. Tämä näkyy asentajissamme ammattiylpeytenä. Viimeisen 16 vuoden aikana olemme toteuttaneet yli 700 kohdetta.

Tule meille töihin!

Haemme rakennesuunnittelijoita ja Isojen Kivien kankikingejä intohimoisten betonirakentajien perheeseemme

Potius Oy tekee Suomen hienoimpia ja vaativimpia betonirakennuksia. Etsimme ihmisiä, joilla on rima korkealla ja ammattiylpeys kohdillaan.

Meillä voit unohtaa käsityksesi perinteisestä elementtiasentajasta. Etsimme kokonaisvaltaisia oman järjen ehtoisia kestäviä lenkkejä toimitusketjuumme.

Et tule meille tekemään työtunteja, vaan ratkomaan ongelmia ja toteuttamaan ihmisten unelmia.

Kymmenien kriteerien sijaan meillä on sinulle vain yksi ehto, joka pitää täyttyä – olet hyvä ihminen.

täytä vapaamuotoinen työhakemus tästä