Besmir Cekrezi tuli Potiukselle töihin 2,5 vuotta sitten kavereidensa houkuttelemana. Alkoi matka juhlien järjestäjästä kivimieheksi. Besmir on loistava esimerkki siitä, miten uteliaan ja ennakkoluulottoman asenteen avulla on mahdollista menestyä monenlaisessa työssä ja oppia nopeasti. Aikaisemmin Besmir järjesteli työkseen ylellisiä juhlia kuvankauniissa ympäristössä. Nyt hän pystyttää kestäviä ja kauniita kivirunkoja Suomen ankarissakin sääolosuhteissa – mukavien työkavereiden ympäröimänä.

Kun Besmir tuli Potiukselle, hän ei ollut koskaan aiemmin työskennellyt rakentamisen parissa. Nöyrä asenne ja halu uuden oppimiseen on kantanut hedelmää: nyt hän on yksi pätevimmistä tekijöistä ja ymmärtää betonirunkojen pystyttämisestä kaiken tarpeellisen ja kenties paljon muutakin. 

Besmirin positiivinen asenne on arvostettavaa. Hän valmistautuu päivittäin huolellisesti fyysiseen työhönsä: aamurutiineihin kuuluu varhain herääminen, tukevan aamiaisen nauttiminen ja kropan herättely voimistelemalla. Joskus hän tekee myös juoksulenkin, jolloin elementtiasennus sujuu erityisen hyvillä energioilla. 

Besmir iloitsee hyvistä työkavereista, toimivasta tiimityöstä ja omasta kehittymisestään. Hänen mielestään on hienoa tehdä runkoja, joista rakennetaan ihmisille koteja ja työpaikkoja.

Mikä onni, että Besmir on joukkueessamme! Meillä on aina tilaa Besmirin kaltaisille työn sankareille.