Potiuksen työnlaatu on priimaa.

Rakennutimme kolmikerroksisen talon Potiuksen betonielementeistä ja ostimme runkotoimituksen lisäksi kattotuolit, varaston kivielementit ja terassin betonilaatan. Materiaalin valinnan teki puoliso, kuten tapana on, ja koska tunsimme työntekijän ennestään, osasimme kääntyä heti Potiuksen puoleen.

Rakennushankkeen työvaiheet ja aikataulu pitivät

Kannoimme itse urakasta kokonaisvastuun, mutta Potiukselta saimme elementtitoimituksen ja kaikki siihen liittyvät työvaiheet rakennesuunnitteluineen ja rungon pystytyksineen. Potius huolehti tarkasti kaikesta, mistä oli sovittu.

Työt sujuivat aikataulussa eikä mikään työvaihe tökkinyt.

Potiuksella työnlaatu on kohdallaan

Laatu on Potiuksella ihan priimaa. Asentajat osaavat hommansa, ja kaikki konkreettinen työ rungon pystytyksessä hoidettiin nopeasti ja kerralla oikein. Varmasti emme olisi päässeet vastaavaan lopputulokseen millään muulla tavalla.

Yksi erityisen komea yksityiskohta ovat betoniportaat. Siinä Potiuksen asentajat todella näyttivät taitonsa.

Nopeasti oman katon alle

Talo saatiin pystyyn kolmessa viikossa, eli kuhunkin kerrokseen meni noin viikko. Elementtien nostovaihe eteni niin vauhdilla, että aina työmaalla piipahtaessa saattoi vain todeta, että taas on tullut yksi kerros lisää. Jos olisimme valinneet harkkotalon, tekisimme sitä varmasti vieläkin!

Ehdoton etu Potiuksen elementtikivitalossa olikin projektin läpimenoaika. Pääsimme oman katon alle arvioni mukaan kolme neljä kuukautta nopeammin kuin jos olisimme rakentaneet talon harkoista. Samalla säästimme asumiskuluissa: kahta kotia ei tarvinnut pitää pitkään.