Oma tuotantoketju ja osaava henkilökunta takaavat laadun

Haluamme nähdä Suomeen nousevan yhä enemmän kauniita ja kestäviä kivitaloja. Suuntaamme voimamme entistä vahvemmin ammattirakentamisen puolelle ja vastataksemme kasvavaan kysyntään laajennamme elementtitehdasta kaksinkertaistaaksemme tänä vuonna elementtitehtaan tuotannon.

Tarjoamme asiakkaalle konseptin, joka mahdollistaa kokonaisvaltaiset ja toimivat runkoratkaisut. Kokonaisvaltaisen palvelun takaa asiantunteva henkilöstömme aina elementin suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen asti. Tämä tuotantoketju mahdollistaa myös jatkuvan tuotekehityksen ja konseptin hiomisen. Kivirakentamiseen keskittyen pystymme olemaan siinä maailman huippuja.

Laatua laulaen

Työntekijä on meille enemmän kuin työtuntiensa aikana tekemä tulos ja toivomme, että myös me voimme olla työntekijällemme enemmän kuin työtunneista maksettu palkka: Haluamme rakentaa työntekijöidemme kanssa luottamukseen perustuvan vastavuoroisen suhteen, joka kannustaa kaikkia osapuolia antamaan parhaan panoksen ja saavuttamaan yhdessä parhaan lopputuloksen.

Laatumme takana on joukko sitoutuneita ja työlleen omistautuneita ihmisiä. Haluamme, että tarjoamamme työ tuottaa työntekijälle hyvinvointia. Uskon, että näin tapahtuu, kun ihminen kokee, että hänen tekemänsä työ on tärkeää ja sillä on tarkoituksensa. Ajattelen, että on oleellista myös työntekijän näkökulmasta, että tuotteemme on laadukas ja kestää ajan patinan.

Työ, josta tekijä voi olla ylpeä ja jonka jälki säilyy pitkään, tuo työntekijälle hyvää mieltä.

­- Silloin kun työnteon lomasta kuuluu laulantaa työmaalla, tuntee että työtä tehdään sillä ilolla ja fiiliksellä, mikä työnteosta parhaimmillaan on saavutettavissa.

Liisa Rantavaara