Helsingin Mellunmäkeen rakenteilla oleva betonielementtikerrostalo on Weston Groupin tilaama. Me Potius Oy:llä vastaamme rungon pystytyksestä. Hannu Jyränoja Weston Group Oy:stä on ollut mukana kehittämässä asuinympäristöjä jo neljänkymmenen vuoden ajan. Mikä sai kokeneen rakennusalan yrittäjän valitsemaan meidät?

Hannu Jyränoja kuvailee valintaperusteita seuraavasti:  “Potiuksen tarjoama kokonaisratkaisu tuntui helpolta ja järkevältä vaihtoehdolta. Olisimme voineet tilata perustustyöt yhdeltä toimittajalta, elementit toiselta ja asennuksen kolmannelta yhteistyökumppanilta. Potius tarjosi kokonaispaketin. Tilasimme paalut ja teimme sepelipedin valmiiksi, Potius jatkoi siitä eteenpäin”, Jyränoja kuvaa yhteistyön aloitusta.

Jyränoja on ollut tyytyväinen yhteistyöhön Potiuksen kanssa. Asiat ovat sujuneet jouhevasti ja yllättävissä tilanteissa hommat on hoidettu nopeasti kuntoon. Myös viestintä asiakkaan ja Potiuksen välillä on ollut ajantasaista ja sujuvaa. Jyränoja antaa tunnustusta työmaajohtajalle ja asentajille:

“Työnjohto osaa hyvin jakaa työt. Jokaisella työntekijällä on selkeä tehtävä ja ja työt etenevät sen ansiosta joutuisasti.”

Jyränoja kertoo huvittuneena yksityiskohdan liittyen rakennusprojektiin: Projektiin on osallistunut monta Nikoa, mikä meinasi aluksi aiheuttaa sekaannusta. Potiuksen Niko myi urakan, toinen Niko vastaa työnjohdosta ja kolmas Niko edistää projektia Weston Groupin puolella. Kaimojen yhteistyö on ollut kuitenkin varsin saumatonta, kun katselee korkealle kohonnutta betonirunkoa jylhän Naulakallion läheisyydessä.

    

Tietosuojaseloste