Nokkamiestä elementtiasennukseen

Hyvä ihminen, tule meille töihin!

Uskomme kestävän ja kauniin kivirakentamisen suosioon sekä omaan ammattitaitoomme kivirakentamisen erikoisosaajana. Konsernimme jatkaa kasvuaan – palvelua korostava ja kokonaisuudesta vastuun ottava konseptimme on saanut tukevan jalansijan rakennusmarkkinoilla.

Juuri nyt haemme:

Nokkamiestä elementtiasennukseen

Onko sinulla taitoja tai intoa hioa moniulotteinen talon asennusurakka sujuvaksi kuin unelma? Tehtävänäsi on johtaa työmaita, joissa rakennetaan Isoista Kivistä ihmisille koteja ja työpaikkoja. Kohteet ovat uudiskohteita ja asennukset toteutetaan ammattitaitoisten tiimien voimin.

Etsimme motivoitunutta ja kehittymishaluista rakennusalan ammattilaista. Sinulla tulisi olla jonkin verran aiempaa kokemusta betoni- ja teräsrakentamisesta. Työssäsi tarvitset muun muassa mittaamistaitoa ja rakennekuvien lukutaitoa.

Koska kauneus ja kestävyys ovat meille tärkeitä asioita muutenkin kuin rakentamisessa, arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joita pääset hyödyntämään niin kollegojesi kuin tilaajan edustajien kanssa. Toivomme sinulta myös vastuuntuntoisuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn arvostetussa rakennusalan yrityksessä. Olemme ketterä toimija, emmekä kangistu kaavoihin tai hierarkioihin.

Perehdytämme sinut työhösi ja tukenasi on motivoitunut tiimi. Meillä ihmisistä välitetään aidosti – työyhteisömme on tiivis ja perhemäinen. Uskomme, että ihminen motivoituu vastuun ja vapauden myötä.

Olisitko valmis kasvattamaan kannuksiasi huippuporukassa?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen eemil.haukkala@potius.fi. Jos tarvitset lisätietoa, ole rohkeasti yhteydessä maanantaista torstaihin: Eemil Haukkala, p. 040 9639770.

 

Tietoa Potiuksesta

Potius Oy on vuonna 2001 perustettu yritys. Olemme keskittäneet tarmokkuutemme kehittymään luotettavana kivirakentamisen erikoisosaajana. Arvostamme kaikessa rakentamisessa Kauneutta ja Kestävyyttä. Tämä näkyy asentajissamme ammattiylpeytenä.

Lue lisää Potiuksesta