Suomessa on rakennettu tehdasvalmisteisilla betoniosilla jo n. 50 vuoden ajan. Meidät Suomalaiset tunnetaan maailmanlaajuisesti betonirakentamisen edelläkävijänä. Betonielementti tunnistetaan perinteisesti kerrostalotuotannossa ruutujulkisivuista ja suurista määristä samanlaisia elementtejä. Perinteisessä betonielementtirakentamisessa pyritäänkin maksimoimaan tehokkuus vakioimalla elementtien ominaisuudet. Kehittyneen ja standardoidun valmistusmenetelmän ansiosta ammattirakentamisessa betonielementit näyttelevät merkittävää osaa uudisrakentamisen rungoista.

Mitä eroa on Isolla Kivellä ja betonielementillä?

Iso Kivi perustuu teknisesti turvalliseen ja edistykselliseen betonielementtien valmistusmenetelmään. Merkittävin ero betonielementtiin syntyy yksilöllisyydessä. Käytännössä ei ole kahta samanlaista Isoa Kiveä. Jokainen Kivi on yksilö, jonka muoto suunnitellaan korkeatasoisen arkkitehtuurin ja rakenteiden toimivuuden näkökulmasta. Kiven sisään asennetaan tarpeen mukaan terästä ja tekniikkaa, joiden avulla voidaan toteuttaa eleettömästi monimuotoisia ja kauniita rakennuksia.

Rakentajan kahdeksan tärkeää pointtia:

  1. Varmista budjetti
  2. Rakennuskustannuksista n. 80 % määritellään suunnitteluvaiheessa.
  3. Valitsemalla Potiuksen rakennesuunnittelun rungon hinta ei muutu suunnittelun myötä.
  4. Varmista laatu
  5. Rakenteiden toimivuus varmistetaan erikoistuneella tuoteosaamisella.
  6. Potius Rakennesuunnittelu on erikoistunut yksilöllisten rakennusten suunnitteluun, joiden runkomateriaali on IsoKivi.
  7. Hallitse riskit
  8. Vastuu onnistuneesta rakennesuunnittelusta kuuluu myös urakoitsijoille. Huolehdi meidän avullamme, että rakennesuunnittelu ja toteutus ovat saman sopimuksen sisällä.

Viestimme kuuluu – On Järkevää
Rakentaa Isoista Kivistä.