Näinä vuosina meille on kertynyt joitakin sellaisia kokemuksia, joita jokaisen rakennushankkeeseen ryhtyvän on hyödyllistä kuulla.

Parin kuluneen vuosikymmenen aikana rakentamisen trendit, tyyli ja tekniikka on muuttunut merkittävästi. Ekologisuus on lisännyt vaatimuksia rakenteiden tiiveydelle ja lämmöneristävyydelle. Lisäksi asuntojen koko sekä nykyaikaisen arkkitehtuurin tuomat avarat tilat ja suuret ikkunapinta-alat vaativat toimivan kodin rakenteilta ja tekniikalta yhä enemmän. Rakentajalle nousee lukemattomasti kysymyksiä ratkaisujen valintoja tehdessä.

Me kaikki tiedämme sen, että paras tieto ja osaaminen saavutetaan kokemuksen ja innostuneisuuden kautta.

Tärkeitä asioita tekniikan näkökulmasta talon runkoa valittaessa on mm. ulkoseinien hengittävyys, ilman vaihto ja viilennyksen merkitys rakenteille sekä akustiikka.

Suomen vaativissa sääolosuhteissa rakenneratkaisujen pienet detaljit määrittävät pitkälti käyttöikää ja rakennuksen kestävyyttä.

Potius Oy yrityksenä on rakentanut suomalaista asuntokantaa lähes 15 v. Näinä vuosina meille on kertynyt paljon sellaisia kokemuksia, joita jokaisen rakennushankkeeseen ryhtyvän on hyödyllistä kuulla. Tuskin koskaan on liian aikaista tavata asian tiimoilta ja vaihtaa näkemyksiä ja kokemuksia.

Jätä yhteystiedot niin keskustellaan lisää aiheesta!