Kun arkkitehdin luovat ratkaisut ovat paperilla, on rakennuksen hinta pitkälti asetettu. Rakennuksen laajuus ja haasteellisuuden aste on silloin tiedossa. Kustannukset tuntuvat suurilta.

Onko enää mitään tehtävissä? On paljonkin.

Juuri siksi Potiuksella on omat rakenne-, elementti- ja asennussuunnittelijansa jatkamaan arkkitehdin panoksen pohjalta. Heidän keskeinen tehtävänsä on suunnitella kestävät ja kustannustehokkaat ratkaisut.

Osaavat ja asiakkaan tarpeita ajattelevat suunnittelijamme voivat yksinkertaistaa rakenteita. Kun rakennusmateriaalina on luja, jännitetty, vapaasti mitoitettava ja muotoiltava Iso Kivi, kantavien rakenteiden toteutus on helppoa ja turvallista. Suurtenkin aukkojen ylitykset onnistuvat elementtitoteutuksissa edullisesti yhdellä ”kivellä”. Myös monimuotoiset ratkaisut syntyvät laadukkaampina elementtitehtaassa kuin työmaaolosuhteissa tontilla.

Suunnittelijat voivat myös helpottaa talotekniikan asennuksia. Putkitukset voidaan kuljettaa kivien sisällä ja sähkörasiat ovat valmiina Isoissa Kivissä. Isojen Kivien pinnat ovat tasoite- ja maalaustöitä ajatellen parhaat mahdolliset. Betonipintoja voi käyttää sellaisenaan, maalaamalla tai perinteisiä pinnoitusmenetelmiä käyttäen. Tekemässämme Ideakirjassa voit tutustua erilaisiin kustannustehokkaisiin, ajattomiin ja aitoihin ratkaisuihin. Isojen Kivien käytössä erilaisiin sovelluksiin löytyy paljon esimerkkejä ja toki voit koittaa jotain uuttakin. Mielestämme on järkevää rakentaa Isoista Kivistä, tai ainakin järkevämpää kuin sadoista tai tuhansista pikkukivistä.

Ole yhteydessä jo projektin alkuvaiheessa, niin katsotaan yhdessä mitä juuri sinun kannattaa tehdä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.